7 Ocak 2013 Pazartesi

...TANRI DAİMA TEBDİL-İ KIYAFET GEZER...

                    ....  tanrı daima tebdili kıyafet gezer....

 Sizlere bir kitaptan bahsetmek istiyorum.Tanrı Daima Tebdil-i Kıyafet Gezer. Bir solukta okunabilen ama etkisi öyle çabuk bitmeyen bir kitap.Göz açık kapayıncaya kadar bitiyor kitap, öyle bir dalıyorsunuz ki.....
   Mutlu olmak isteyenler mutlaka okusunlar.Hayatınızda aslında çok gereksiz takıntılarınızın  farkına varmanıza sebep olan bir kitap.Hayatın yükü bazen ağır gelebilir insana.İşte tam o anda bu kitap başucu rehberiniz olmalı.
   Mutluluğun eğer bir sırrı, bir reçetesi var ise kesinlikle ve kesinlikle bu kitap olmalı. Düşünün hayat size bir şeyler vermekten ziyade hep almış, anneniz ölmüş, babanızı hiç tanımamışsınız bile ve de en son sevdiğiniz kadın sizi terketmiş .Ne yapardınız?Tam intiharın eşiğindeyken biri size bir anlaşma teklif ediyor, hayatınıza karşılık bu gizemli  kişinin sizden yapmasını istedikleri. İlk duyduğunuzda anlamlandıramıyorsunuz ama sonra dediklerini yapmaya başlayınca çekilmez hayatınız birden luna park'a dönüşüveriyor.
     Bu kitabı şiddetle tavsiye ediyorum. Mutlaka okumalı ve eşe dosta tavsiye edilmeli.Bir kişisel gelişim kitabı gibi.Ama sıkıcı olmayanlarından. Bir başlayın asla bırakamayacaksınız.
    Şimdiden iyi okumalar diliyorum.....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder